Luni - Vineri 09:00-17:00

Retur - Watch24.ro

Produsele achizitionate se pot returna conform O.G. 34/2014. Acestea se pot returna, numai in ambalajul original, insotite de certificatul de garantie si in aceeasi stare in care au fost receptionate de Cumparator, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc), ambalaje deteriorate etc.


Pentru a returna un ceas trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de e-mail [email protected] (SC CRAZY BOUTIQUE SRL) (trebuie mentionat OBLIGATORIU numarul de comanda si motivul pentru care doriti returnarea produsului - de asemenea daca doriti un alt produs la schimb mentionati numele produsului - sau daca doriti returnarea banilor este nevoie sa ne comunicati un cont bancar (IBAN), numele beneficiarului si banca emitenta)

Mentionam ca primim de la curier ceasuri returnate la sediul www.Watch24.ro doar in urma instiintarii scrise.
Totodata coletele cu plata ramburs vor fi refuzate.
Returnarea unui ceas cat si primirea altuia la schimb (daca se doreste un alt produs) se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Costul de transport in cazul returnarii este suportat de catre client!

www.Watch24.ro (SC CRAZY BOUTIQUE SRL) va inapoia contravaloarea produsului (produselor) in termen de maxim 14 zile de la data primirii coletului.

Banii se inapoiaza doar prin transfer bancar.


Ceasul poate fi returnat numai daca este in perfecta stare de functionare si nu prezinta urme de uzura.

Toate obiectele trebuie sa aiba aspectul identic cu cel din momentul primirii lor, sa aiba sigiliile intacte si sa nu prezinte urme care sa ateste operatiuni interzise de fabricant sau furnizor.

www.Watch24.ro isi rezerva dreptul de a percepe taxe suplimentare pentru returnarea unor ceasuri uzate, deteriorare, fara ambalajul original, accesorii etc. pentru readucerea lor la starea initiala care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea ceasurilor.

In eventualitatea in care un produs achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit  cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a www.Watch24.ro in termen de 48 de ore de la primirea acestuia. (notificarea se face pe [email protected]  (SC CRAZY BOUTIQUE SRL) - orice alta notificare prin alte canale nu va fii luata in calcul. De asemenea notificarile venite in mai mult de 48 ore de la primirea coletului se considera NULE)

In situatia in care produsul nu se mai afla pe stoc, fie se va inlocui cu acordul clientului, fie se va returna contravaloarea integrala a acestuia (fara costurile de transport)

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 31.01.2019