Luni - Vineri 09:00-16:00

Termeni si conditii - Watch24.ro

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Watch24.ro (watch24.ro).

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Watch24.ro (watch24.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Watch24.ro (watch24.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Watch24.ro (watch24.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Watch24.ro (watch24.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Watch24.ro (watch24.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Watch24.ro (watch24.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Watch24.ro (watch24.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Watch24.ro (watch24.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email [email protected]

 

GARANTIE SI RETUR - Taxe de transport

Produsele din categoria Ceasuri barbatesti/Ceasuri dama beneficiaza de o garantie de 24 luni. Garantia bunurilor se solutioneaza la centrul service indicat pe garantie (care se regaseste in colet in momentul primirii produsului). Durata medie de utilizare: 24 luni

Garantia produselor de tip SmartWatch sau Bratara fitness:

  • Producator: Smartech - 6 luni
  • Producator: Lige - 6 luni
  • Producator: Wonlex - 12 luni
  • Producator: HiFuture - 12 luni

Termenul de garantie este specificat pe pagina fiecarui produs.

Garantia bunurilor se solutioneaza la centrul service indicat pe garantie (care se regaseste in colet in momentul primirii produsului). Durata medie de utilizare: 6 sau 12 luni (durata medie de utilizare este aceeasi cu perioada de garantie)

Valabilitatea garantiei mai sus mentionata este valabila atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice.

In cazul in care produsul achizitionat prezinta probleme de functionare in perioada de garantie si trebuie expediat catre service costul de transport este achitat de client, in momentul trimiterii produsului catre service.

In cazul in care se doreste returnarea produsului (indiferent ca se doreste alt model la schimb sau returnarea banilor) costul de transport este achitat de client, in momentul trimiterii produsului.

Conform Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014, articolul 16 Exceptări de la dreptul de retragere, litera e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator; (acest lucru se aplica produselor din categoriile: Aparate intretinere si ingrijire corporala si Irigatoare bucale) - ACESTE PRODUSE, DIN MOTIVE DE IGIENA, NU SE POT RETURNA.

DOCUMENTE (FACTURA FISCALA SI GARANTIE)

Factura fiscala: se trimite in format electronic pe adresa de email din comanda si se regaseste si in contul dvs. de client in rubrica ISTORIC COMENZI. Se poate solicita in orice moment o copie a facturii fiscale (urmand sa se trimita prin email in termen de maxim 72 ore de la primirea solicitarii).

Certificatul de garantie: se emite in format electronic si se trimite automat pe adresa de email aferenta comenzii (rugam pastrati mail-ul cu certificatul de garantie, nu il stergeti, nu avem posibilitatea de a emite duplicat dupa certificatul de garantie). Nu este obligatoriu sa se trimita factura fiscala (emisa in format electronic) impreuna cu certificatul de garantie, atunci cand este un caz de garantie.

Cumparatorul are obligatia de a pastra certificatul de garantie in original (emis in format electronic pe adresa de email aferenta comenzii). In cazul aparitiei unei defectiuni, certificatul de garantie este singurul document care atesta dreptul la garantie. Pierderea certificatului de garantie determina anularea garantiei Bunului sau Serviciului. Pentru documentul "Certificat de garantie" nu exista duplicat (asta inseamna ca nu se poate emite un alt certificat de garantie / nu se poate solicita o copie a certificatului de garantie, etc).

 

 

IMPORTANT! Functii produse

Daca pe pagina produsul nu este specificat nimic rubrica "Functii" inseamna ca produsul nu are parti functionale (in afara de afisajul pentru ora), ex: data nefunctionala, cadrane secundare nefunctionale, etc.

Daca subcadranele sunt functionale veti vedea specificatiile produsului afisate la rubrica "Functii", precum in exemplul de mai jos. Daca subcadranele/orice alte functii sunt doar de decor rubrica "Functii" nu va exista pe pagina produsului.

 

Rezistenta la apa

Rezistenta la apa a ceasurilor este specificata pe pagina de produs sub denumirea "Rezistenta la apa" - asa cum se vede in poza de mai jos.

Daca produsul nu are trecut camp de "Rezistenta la apa" inseamna ca produsul NU ESTE REZISTENT LA APA caz in care nu trebuie sa incercati NICI UN FEL DE CONTACT CU APA! Daca produsul este supus contactului cu apa si afecteaza mecanismul acest lucru va duce la stricarea mecanismului si implicit la PIERDEREA GARANTIEI!

Mai multe informatii despre rezistenta la apa gasiti aici -> https://www.watch24.ro/info/garantie/rezistenta-la-apa/

Produse DOA (Death on arrival) - reprezinta produsele cu defecte de fabricatie (facem tot posibilul sa evitam acest tip de situatie, insa - in cazuri foarte izolate - pot exista cazuri de acest tip). Defectele de fabricatie se anunta in termen de 48 ore. Orice solicitare ulterioara nu se va lua in calcul.

 

SMARTWATCH & BRATARI FITNESS - INFORMATII

Aceste produse cu senzori de tip: frecvență cardiacă, tensiune arterială, oxigen din sânge, etc. nu sunt produse testate medical si NU INLOCUIESC IN ECHIPAMENT MEDICAL!

Ele ofera valori generice.

Pentru orice tip de functie de acest tip va rugam sa folositi un echipament medical autorizat pentru a vedea valorile reale.

Durata de viata a bateriei pentru acest tip de produse: difera de la produs la produs, in functie de tipul bateriei incorporate, dar nu mai putin de 16 ore in stand by (fara folosire) si nu mai putin de 8 ore in mod de folosire mediu, in functie de notificarile setate si numarul de vibratii/notificari catre dispozitiv.

Conexiunea bluetooth: in functie de telefonul dvs., si de versiunea de bluetooth, pot aparea deconectari la distantarea produsului de la telefon (chiar si la cativa metri) in functie de mai multe aspecte care nu tin intotdeauna de produs, ci si de telefon.

Rezistenta la apa: aceste produse nu sunt rezistente la apa si trebuiesc ferite de orice tip de contact cu apa si contact cu umezeala (de exemplu transpiratie excesiva) NU PUNETI CEASUL IN APA, NU INTRATI CU EL IN APA!

Cu exceptia modelelor de la producatorul HiFuture - acolo unde este precizata o rezistenta la apa de tip IP68: Rezistenta la apa IP68 conform standardului IEC 60529, ceea ce înseamnă că se poate ține până la 4 metri adâncime pentru maximum 30 de minute. ATENTIE! Verificati in descrierea produsului daca este specificat sau nu standardul de rezistenta la apa de tip IP68 (valabil doar pentru modelele HiFuture - in rest toate celelalte modele NU SUNT REZISTENTE LA APA!!!)

  

INFORMATII PENTRU PRODUSELE TIP SMARTWATCH PENTRU COPII (MODELE CU SIM)

SmartWatch pentru copii cu SIM, informatii: Pentru a putea utiliza aplicatia SeTracker2 este nevoie sa aveti o optiune de internet pe cartela din smartwatch. In lipsa unei optiuni de internet nu veti putea face nici o setare din aplicatia SeTracker2 si veti primi eroare de tip "Dispozitivul este oprit" - ceea ce inseamna lipsa internetului. Acest aspect duce si la o consumare foarte rapida a bateriei. Solutie: activati o optiune de internet pe cartela din smartwatch.

Locatia LBS (Location-Based Services) la smartwatch-urile pentru copii cu SIM: este o locatie care nu este la fel de precisa ca si locatia GPS.

Locatia LBS se preia de pe turnurile de telefonie mobila. Poate exista o eroare de la cativa zeci de metri - pana la cativa km, un functie de releele din turnurile de telefonie mobila.

Locatia GPS (Global Positioning System) in aer liber are o localizare precisa, cu o eroare de maxim 50 metri.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 10.01.2023