Luni - Vineri 09:00-17:00

Despre noi - Watch24.ro

Suntem  WATCH24.RO - Magazin online de ceasuri - o echipa tanara, dinamica si dornica de a contribui, prin calitatea serviciilor noastre, la cresterea nivelului de incredere in comertul electronic, si, implicit, la dezvoltarea acestuia.

Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu produse si servicii de calitate. Asiguram o comunicare eficienta si un feed-back constructiv. Suntem receptivi si flexibili in relatiile cu clientii. Toate acestea reprezinta pentru noi criterii pentru atingerea performantelor pe care le avem ca obiectiv. 

Cine nu isi doreste sa evite aglomeratia infernala din magazinele clasice si sa primeasca cadourile ideale acasa sau la birou? Acum este posibil iar noi suntem la dispozitia dumneavoastra cu produse alese cu grija, pentru a respecta standardele de calitate ale WATCH24.RO si termenele de garantie.

Ne bazam pe valori precum credibilitatea, deoarece increderea clientului in serviciile noastre ne obliga sa rezolvam solicitarile acestuia la cel mai inalt nivel de calitate.

Rezultatele excelente se datoreaza in primul rand straduintei intregii noastre echipe care se manifesta prin tot mai multe opinii pozitive din partea clientior.

In fiecare zi ne straduim sa fim cu un pas mai buni. Atat clientii cat si angajatii nostri au posibilitatea de a participa la inovare si la imbunatatirea serviciilor noastre.

 

Asteptam cu interes sugestiile dumneavoastra despre ceea ce am realizat pana acum si ce v-ati dori, ca si client, sa vedeti in viitor.

Pentru orice nelamuriri va rugam sa ne contactati :

Telefon: 0374.435.200

Email: [email protected]

Detalii societate:

SC CRAZY BOUTIQUE SRL | CUI 32953285 | J13/552/2014 | CAPITAL SOCIAL: 25200 LEI | ADRESA: STR. VENUS 37, CONSTANTA

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 06.09.2018