Luni - Vineri 09:00-16:00

Set 5 Bratari Handmade Martisor cu Trifoi - COD: 7406

Disponibilitate:

Cost livrare: 15,00 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 250,00 lei)

Produsul nu mai este activ in oferta Watch24.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Bijuterii

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374.435.200.


Contine: 5 x Bratara Handmade Martisor cu Trifoi

Bratara martisor lucrata manual cu pandantiv trifoi cu 4 foi din otel inoxidabil, snur din material textil de culoare alb/rosu.

Martisor ambalat pe suport de carton de culoare bej.

Dimensiune bratara: reglabila 6-32cm

Sarbatoarea Martisorului este una dintre cele mai frumoase traditii romanesti. Prin oferirea unor simboluri atat de mici, ne bucuram, asteptam, intampinam si primim primavara in sufletul nostru. Se spune ca la inceputuri, martisorul era de fapt o moneda de argint sau aur care se purta de copii si fete impreuna cu doua fire rasucite, unul rosu si unul alb, pentru fericire si noroc. Exista mai multe legende legate de traditia martisorului insa una dintre cele mai frumoase aduce aminte de lupta dintre zmeu si un tanar curajos pentru a salva Soarele intemnitat. O vara, o toamna si o iarna a cautat tanarul castelul zmeului. Dupa zile intregi de lupta, tanarul l-a invins si a reusit sa elibereze soarele, care s-a intors pe cer, a adus lumina florilor, zambete oamenilor si viata naturii. Culorile snurului de martisor simbolizeaza lupta purtata pentru readucerea Soarelui pe cer, rosul aminteste de culoarea sangelui pe care tanarul l-a varsat in lupta iar albul puritatea si sanatatea dar si culoarea zapezii si a ghiocelului, floarea vestitoare a primaverii.

Poarta martisorul intreaga luna martie si agata-l intr-un pom fructifer sau in primul pom inflorit pe care il vezi. Se spune ca asa va fi anul tau, inflorit, norocos, cald si fericit.

Daruieste primavara cu un martisor!

  • Informatii generale
    • Material
      Fir textil
      Otel inoxidabil
    • Dimensiune(cm)
      6-32
    • Culoare
      Alb
      Rosu
      Argintiu
    • Diametru pandantiv (mm)
      10

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Watch24.ro garanteaza ca produsul achizitionat este conform cu fotografia prezentata. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.

Cod produs: #7406 | Cod producator: Generic 5XTRIFOI